Gîte Les Blonds

De gîte ligt net buiten het charmante dorpje Charly op 1 hectare weidegrond met mooi uitzicht, op 3 km afstand van Domaine de Chassy. Het is een gezellig alleenstaand huisje met smaak gerestaureerd: originele roodplavuizen vloeren, balkenplafonds in zitkamer, keuken en benedenslaapkamer en boven de originele eikenhouten vloer.

De indeling van de gite: je komt binnen in een grote zit/eetkamer met open haard, rechtsaf is een ruime keuken van alle gemakken voorzien (magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, afwasmachine,waterkoker etc.), doorlopend vanaf de keuken bevindt zich een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een privé badkamer (douche, wastafel, wc).
Terug naar de woonkamer is er een trap omhoog waar op de overloop een grote badkamer is (douche, wastafel, wc) voor de twee ruime slaapkamers: linksaf (met twee eenpersoonsbedden en stapelbed) en rechtsaf een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een fraai oud ijzeren bedbank. Terug de trap af is er rechtsaf een halletje waar aan het einde nog een aparte wc is. Rondom het huisje zijn er meerdere zitmogelijkheden, genieten in de zon acher of voor het huis of schaduw zoeken bij het zitje onder de bomen. Op aanvraag is er een kinderstoel en kinderbed aanwezig.

De mooie omgeving is licht geaccidenteerd,veel heggetjes en velden. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Er bestaan vele wandelroutes in de omgeving. Verder zijn er in de buurt veel mooie tuinen zoals het prachtige dorpje Apremont sur Allier met z’n tuinen, de bekende kloostertuin van Orsan,de tuin van Drulon en de tuinen van het kasteel Ainay le Vieil. Ook zijn er veel kastelen in de buurt (route van Jacques Coeur).
De wijngebieden van Sancerre, Menetou Salon, Pouilly fumé zijn op 50 km afstand.
Er zijn meerdere golfmogelijkheden als o.a. le golf de Germigny (9 holes), le golf de Nassigny (18 holes), le golf de Bourges en le golf de Sancerre.


  • Vanaf 400 euro per week

  • Maximaal 9 personen

  • 3 slaapkamers, 2 badkamers

  • Gelegen op 1 hectare eigen grond

  • Wijngebieden & Golfmogelijkheden

  • Kinderstoel en Kinderbed op aanvraag

Nu Boeken

Tarieven

4 maart – 20 mei € 400,- per week
20 mei – 8 juli € 470,- per week
8 juli – 26 augustus € 720,- per week
26 augustus – 28 oktober € 470,- per week
Meerdere weken achter elkaar -10%
Optioneel:
Schoonmaakkosten voor de gîte € 30,-