Villa Vilderhof – Een plotselinge verrassing, zo totaal onverwacht gevonden via een advertentie in de digitale NRC ,kwamen we in deze o, zo idyllische plek midden in het franse boerenland. Bijna alleen op de wereld zo leek het wel. Goed voor het fotografisch geheugen. Een kopie van de Felderhof in een landelijke setting. Bedankt voor alles. En zeker tot ziens!

Marion en Egbert -


Beste Margit, Frans, François en Sophie.

Toen we besloten onze vakantie bij jullie met een paar daagjes te verlengen, hadden we niet verwacht dat dit het mooiste stukje van onze vakantie zou worden. Na slechts 2 dagen hebben we echt wel het gevoel een heel leuke herinnering aan ons verblijf over te houden. Ook onze kinderen vinden het hier fantastisch. Bedankt voor de gastvrijheid, het heel lekkere eten, de gezellige avonden, de kindvriendelijke opvang…

Koen, Nathalie, Elke, Tim Peeters -


Lieve Margit en Frans,

Wat een artikel in een golfblad al niet kan doen. Zij vonden één week te weinig. Dus voor ons meteen maar twee weken boeken.
Een gokje ? Ja, maar een hele goede gok. De hoofdprijs ! Wat een heerlijk paradijs. Jullie hebben heel veel werk verzet om er zoiets moois van te maken.Wie heeft er zo’n uitzicht en zo’n tuin en zo’n zwembad ! Dit deel van Frankrijk is zo mooi afwisselend en interessant, mooie kastelen, kerken, golfbanen en vriendelijke mensen. Maar ja, je vakantie staat of valt met de gastvrouw en gastheer. En dat was perfekt, heerlijk ontbijt, heerlijk diner en onwijs veel gezelligheid. Iedere dag een feest ! ! Kortom eigenlijk zijn 2 weken ook te weinig. Heel hartelijk dank voor alles, het was perfekt.

Peter en Marijke Visser -


De site geeft niet duidelijk genoeg aan hoe mooi het hier in werkelijkheid is ! Wat een wereldplek en wat een prachtig domaine. Rust, een heerlijk zwembad, erg goed eten en ontbijt en de kinderen kunnen naar hartelust ronddartelen. En dan gezellig ‘s avonds met z’n allen aan tafel, kortom wij komen zeker terug ! Margit en Frans,dank voor jullie supergastvrijheid en heel veel succes met jullie prachtige chambres d’hôtes ! Tot gauw,

Marieke en Dirk Odink -


Beste Margit en Frans, De aanblik op de site werd werkelijkheid ! Wat een mooie plek en wat een mooi huis. Maar dankzij jullie gastvrijheid en ongedwongenheid kun je hier echt genieten. Het was voor ons de eerste keer maar we komen zeker terug ! Hartelijk dank en een goede zomer.

Marc, Marlous en Joost -


Na 680 km rijden, vonden we deze prachtige plekl.
Een plek om naar terug te keren want hier is nog zoveel te bekijken en te proeven…

Machteld van Geenhoven -


Wat een rust, wat een stilte: een oase! Zalige bedden, heerlijk zwembad, wat kan een mens zich nog meer wensen? Goed eten in een gezellige omgeving! Ook daarin werden we niet teleurgesteld! Perfekt!

Hans en Piet Roozen -


Wat hebben jullie hier een paradijsje gecreëerd ! We hebben heerlijke dagen gehad. Zeer genoten van alle gastvrijheid en… van de charmante gastvrouw en gastheer.

Mariet van Ree -